30 Haziran 2010 Çarşamba

Bazen şöyle bir durup muhasebe yapmak gerekiyor. Şu anda hayatın neresindeyim, olmak istediğim yerdemi yoksa daha katedecek mesafe varmı gibi sorulara cevap aramak lazım. Geçmişle yüzleşmek, yeni kararlar almak yeni başlangıçlar yapmak gibi...
Şebnem Ferah'ı çok severim. Hele "Sil baştan" parçası yok mu? arabanın tüm camlarını kapatıp, sesi sonuna kadar açıp öyle dinlerim.
Gücün varmı sevgilim,
Derin sularda inci tanesi aramaya...
.......

Sil baştan başlamak gerek bazen,
Hayatı sıfırlamak.

Bravo Şebo! İyi ki varsın! (Bu sözü herkese söylemem,kıymetini bil)

Şirkette bir kız vardı, Duygu. İşe gidip gelirken aynı servisteydik. Çok fazla tanıma fırsatım olmadı ama sempatik, bir kızdı. Şirkette de işini bilen, bildiğim kadarıylada amirleri tarafından seviliyordu. Bir gün hostes olmak istediğini, bu yüzden kursa gideceğini ve istifa edeceğini söyledi. Servis ahalisi olarak bizler, birtakım şeyleri garantilemeden hazır işini bırakmasını pek mantıklı bulmasakta ben içten içe takdir ettim. Duygu bir karar verdi, cesur bir adım attı, basamakları birer birer tırmanıp hedefine ulaştı. Koca bir aferin Duygu'ya...
Hayatta değişmeyen tek şey değişimdir.
İnsanlar 3'e ayrılır;
Değişimi yaratanlar
Değişimi yaşayanlar
ve onlara hayretle bakanlar...

2 yorum:

  1. Sayın Tamer,
    Lütfen yazdıklarınızı yayınlamadan önce bir okuyun. Kısacık yazıda bile kaç tane noktalama hatası var. Ayrıca düşük cümleler de cabası.
    Biraz ciddiyet lütfen.
    70 milyon sizi izliyor.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Varol,
    Haklısınız. Yazımı yayınladıktan hemen sonra hataları farkettim fakat değişiklik yapmak için çok geçti. Bu istenmeyen hatalarımdan dolayı 70 milyon'dan özür diler, saygılar sunarım.

    YanıtlaSil